Funny SMSek

Vicces SMS-ek! Ingyensms Forumából szemezgettem ki a legjobbakat.

 

Becézgetsz és simogatsz.Érzem, hogy a lábam közt elönt a forróság.A hátamra fordítasz és lassan levetkőztetsz... Hurrá!!Új pelust kapok! 

Beleültem, kicsit féltem. Kinyitotta, majd belehelyezte. Ki-be mozgatta, és utána kihúzta. Egy kicsit véreztem is, hisz ez volt az első... foghúzásom. 

Amikor megláttam, kemény volt és hatalmas.De erőt vettem magamon, és nem kaptam be, hanem, lehúzogattam róla a bőrt, és lassan szopogatni kezdtem az Őszibarakot. 

Itt állok előtted, combjaid lágy ölelésére szomjazom. Kérlek ülj rám finoman és kapaszkodj belém!... A Te egyetlen mérleghintád. 

Bocsi, elhagytam a telefonszámom. Nekem adod a Tied? 

Kerem helyezze hüvelykujjat az egyik gombra!Searching...searching...NO BRAIN FOUND!!! :) 

Megcsúsztam a párkányon,és zuhanok lefelé. Most mit csináljak? Valaki segítsen! Egy szőke lány! :) 

Bocsika,ez az sms félrement.Visszaküldenéd? :) 

Ez egy nagyon buta,szőke nő sms-e.Csak ő olvashatja el!Rendben.Most pedig jelezzen vissza hogy sikerült elolvasnia. :)

A Nemzetbiztonsagi Hivatal köszöni hogy elfogadta a megbizast.Csak vegye le az ujjat a gombrol,és takarja el a szemét a nuklearis villanas elöl. :) 

Béla! Tudd meg, hogy utállak, szakitani akarok, és ezt elküldöm minden ismerősődnek SMS-ben! Laci

A nő olyan mint egy demoprogram:vagy korlátozott a használati ideje,vagy a legjobb funkciói vannak letiltva,vagy állandóan b*szogat,hogy regisztráltasd. 

Szia! Úgy gondoltam szülinapodra veszek neked egy lovat. Persze csak részletre, előszőr csak egy LÓFASZT...! 

a sex olyan mint a Nokia(összeköt embereket),olyan mint a Nike(csak csináld),olyan mint a Pepsi (kérj többet),olyan mint a Samsung (mindeki meghívott) ,és olyan mint a Philips (gyerünk tegyünk jobbá dolgokat) 

Eszedbe jutott már, hogy a mobiltelefon csak egy állami összeesküvés eszköze, melyel rákényszerithetik akaratukat az emberekre? Most például arra vettek rá, hogy elolvass egy SMS-t... 

Értelmetlen az élete? Úgy érzi leirták, senkinem sincs Önre szüksége? EZ nem igaz! Jelenkezzen, a Bp-i Állat és Növényparkba takarmánynak!

Megbizhatatlan, nem kedvelik a munkahelyén, szereti a nyugis feladatokat? Jelentkezzen cégünknél! Kömüves Kelemenné épitőipari kft. Mert MI ÉPITÜNK MAGÁRA! 

Minden elszívott szál cigaretta 15 percel rövídíti meg az életet! Minden 'menet' 10 percel hosszabbítja! Dohányosok basszatok az életetekért

Az Egészsegügyi Föfelügyelöség értesitése:önröl csak pozitivumokat mondhatunk.Itt van pl. az AIDS tesztje... 

Szeretnélegy szép hazat?Egy audi a6-ost?Rengeteg pénzt? Akkor miért ezt a hülyeséget olvasod és nem dolgozol???

Hirek: Óriási sikert aratott Lakatos D. Géza az: Ez neked paprikáskrumpli, te ribanc? cimü realista dráméja, amit a nagyközönség minden hétköznap este négy feles és öt sör után tekinthet meg a szerző diósgyőri lakásán. 

Ez a kisugárzás...Ez a mosoly...Ez az inteligencia...Ez a helyes arc...És mindenek előtt ezek a gyönyörű szemek!De most már elég rólam!Te hogy vagy? 

A féri nemiszerv definíciója életkor szerint: 0-10 év vízmű, 10-20 év hajtómű, 20-30 év erőmű, 30-40 év remekmű, 40-50 év életmű, 50-70 év emlékmű, 70-... bőrdíszmű.

Remélem találtál benne újat is.